Bortelaget tok tak i kampen fra start, uten å skape de helt store sjansene. Det nærmeste de kom var ett par cornere. Men etter 10 minutter var spiss Tommy nede på egen banehalvdel og hentet ballen. Avanserte ett par meter og sendte igjennom Theodor alene mot Kambo målet. Theodor satte kaldt og rolig inn 0-1, til side for keeper. Noen minutter senere er det Kambo som ypper seg. En av midtstopperne deres tar med seg ballen og avanserer over hele banen. 6-7 Trø/Bå gutter blir passert på veien og han får også løsnet ett skudd. Jesper redder første forsøk mens returen går utenfor. Minuttet senere er det på andre banehalvdel det skjer. Tommy er alene igjennom med keeper, men denne gjør en fin redning. 23 minutter har gått når Håkon løfter ballen mot Kambo`s 16 meter. Forsvaret har tilsynelatende kontroll, men Tommy er aggressiv og snapper ballen. Denne gang lykkes Tommy alene med keeper og det står 0-2. 3 minutter senere er spissparet Tommy og Theodor igjen på farten. Sistnevnte stormer nedover høyrekanten, sender en perfekt passning til Tommy som styrer ballen vakkert inn til pauseresultat 0-3. Solid 1.omgang og pausepraten gikk på at her skulle vi fortsette i samme stil. Vi skulle ha flere mål. Men det virket som Trø/Bå gutta tok en lang pause, for etter 10 minutter var stillingen 2-3. Uvanlig ukonsentrert og ubesluttsomt i bortelagets bakre rekker og helt unødvendig er Kambo inne i kampen. Men så virker det som bortelaget skjønner alvoret og 12 minutter har gått, når vi øker til 2-4. Mathias J tar fart i kjent stil nedover høyrekanten og mot mål. Og med venstreslegga setter han ballen inn nede ved stolperota. 3 minutter senere øker vi ytterligere. Markus sender Theodor alene igjennom med keeper. Theo runder målvakten og triller inn 2-5. Bortelaget er nå i støtet og skaper flere fine muligheter. Men 2-6 kommer ikke før i siste spilleminutt. Kambo`s keeper gjør et dårlig utspill som Theodor snapper opp. Nok en gang alene med keeper gjør Theo ingen feil, og setter inn sitt tredje for dagen. Hovedtrener Pelle fikk roet ned nervene og hadde denne kommentaren etter kampen: "‎3 nye poeng, og vi henger på i teten fortsatt:) 1 omg er ganske bra. I 2 omg setter gutta nervene våre litt på prøve i starten. Kambo er faktisk best de første 10-15 min, og vi sliter litt da. Men det skal gutta ha, de svarer momentant og setter 2-4. 6-2 på bortebane er et bra resultat"