Hobøl hadde dratt i gang et flott arrangement rundt matchen og bortimot 200 store og små hoblinger og trøgstinger hadde tatt turen til Tomterbanen KG fredag kveld. Det var liten tvil om at hjemmelaget var klare for kamp, det sørget både intromusikk og speaker for. Kiosken hadde rikholdig utvalg og trikseunderholdningen i pausen sto også til terningkast 6. Det eneste vi kunne sette fingeren på var noen regndrypp som kom tidlig i kampen og at det ikke var noen form for innbytterbenker på Tomter KG- det må dere få på plass;)

1.omgang

Kampen startet også jevnt og var for vår del preget av forferdelig mye feilpasninger. Både frispark, cornere og enkle pasninger ble slått for lange og helt feil og frustrasjonen på sidelinja hos våre dresskledde lagledere var lett å se. Hjemmelaget var også helt ufarlige og kampen nådde nesten halvtimen før det kom noen skikkelige sjanser, og de kom til oss etter fine kombinasjoner rundt motstandernes boks. Stian Filtvedt kom nærmest scoring da han forsøkte å plassere et skudd i lengste hjørne som gikk like utenfor. Da vi rundet halvtimen løsna endelig proppen da Kristian Aadalen ble spilt fri på venstresiden og la perfekt inn til Jonas Hansen inne foran mål. Jonas stupheadet ballen på skikkelig storscorervis ned i høyre hjørne. 5 minutter senere er duoen Aadalen/Hansen på gang igjen: Lars Erik Ludvigsen spilte Kristian ghennom på kanten med nok en strøken pasning. Vingen la denne gangen inn en innleggsfinte før han la inn til Jonas som bredsidet ballen sikkert i mål til 0-2.

Vi hadde god kontroll på Hobøl hele veien i denne omgangen om man ser bort fra det første minuttet etter 0-2 målet. Da slapp de alt for lett frem på vår høyreside og det som så ut som en blanding av et dårlig skudd og et dårlig innlegg sniker seg inn i lengste hjørne- den skulle dere gjort noe med gutter!

Da reduseringen kom var det kun få minutter igjen til pause men det hindret ikke Jonas fra å komme svært nære et hattrick: etter først å ha stusset ballen i bakrom til Stian F strmet han inn i feltet og fikk balllen perfekt tilbake. Avslutningen på første touch var det heller ikke mye å utsette på men keeper haade kommet langt nok ut til å blokkere denne. Dermed ble det 1-2 til pause.

2.omgang

Et stort og alt for spennende gjesp. Ingen av lagene hadde noe som liknet på etablert spill og de tilreisende tilskuerne fryktet bare at en utlikning skulle komme like billig som reduseringen. Det gjorde den heldigvis ikke og etter 85 minutter fikk vi spikeren i kista: Kristian som allerede hadde to målgivende fikk ballen ute på sin venstrekant og gikk denne gangen innover i banen mot sekstenmeteren på egenhånd. En feilplassert keeper tillot at et litt slapt skudd fikk trille inn i nærmeste hjørne og dermed var saken klar. 1-3, 3 nye poeng og vi går en meget spennende avslutning på sesongen i møte!

Allerede førskommende tirsdag kommer Ekholt til Trøgstad på vår kunstgressbane. De er ett av to lag som har slått oss i år og vi håper at en revansjesugen gjeng i gult og blått kan sikre nok en trepoenger!