Slideshow forside

Picasa

Alt er duket for "El grande finale":

Kpt. Ludvigsen & Co kjørte over Rolvsøy!

Trø/Bå FK - Rolvsøy IF: 10-1 (3-1): Så er hjemmesesongen over og det gjenstår kun en kamp for a-laget denne sesongen, nemlig seriefinalen neste tirsdag mot Skjeberg. Og grunnet en helt usannsynlig bra høst sitter vi nå i "pole position" for å vinne serien. En av grunnene til det er årets hjemmeform og i kveld satte vi kronen på dette verket med å sende Rolvsøy hjem med 10 i sekken anført av en særdeles skarp kaptein Ludde!

| Mer++

Mandag kveld, en av høstens varmeste, ble siste hjemmekamp for året gjennomført for a-laget og det var en revansjesugen gjeng som møtte. Rolvsøy har plaget oss de gangene vi har møtt de både tidligere i år og for ett par sesonger siden. Denne kvelden var det dog ingen tvil om hvem som skulle ta alle tre poengene, spenningen lå etterhvert i større grad om vi unngikk gule kort og karantener i siste kamp neste tirsdag.

Anført av en strålende opplagt kaptein Ludvigsen var det heldigvis ingen som denne kvelden savnet vår notoriske toppscorer Nordli (skulder ut av ledd, og ferdig for sesongen), og krydrer du Lars Eriks scoringsorgie med fire målscorere til så blir seieren særdeles komfortabel og vi er på ett meget bra sted før neste ukes seriefinale.

- - -

FØRSTE OMGANG:

Kampen starter opp i flomlyset på kunstgresset og vi er unormalt påskrudd de første minuttene, og vi får en drømmeåpning etter bare seks minutter. Eirik tar ett innkast på høyre side og ballen spretter litt gunstig for dagens spiss, Ludde, som på kontant vis setter ballen i nota bak en sjanseløs Rolvsøy-keeper til 1-0.

Minutter senere er det Mirza som er på farten etter gjennomspill fra David Simen og når drøye ti minutter spilt er vi oppe i 2-0 ledelse.

Denne starten ser nesten ut til å ta oss litt på senga, all den tid resten av omgangen preges av en del slurv i pasninger og mottak, spesielt vårt voldsomme ønske om å slå ballen høyt og ikke holde den langs bakken stykker opp spillet. Dog har vi kontroll og skaper likevel en tre-fire sjanser, men avslutterne går konsekvent for kraft og de treffer keeper hver gang. En keeper som på dette tidspunktet fremstår med en god selvtillit, men som senere i kampen melder at han heller vil spille sentral midtbane; "fordi der er det mindre å gjøre"...

Tre minutter før pause får vi likevel dagens tredje scoring da Peder får ballen fra motspiller og klinker inn 3-0. En ledelse vi håpet å ta med oss inn til pause; men den gang ei. Mer eller mindre det siste som skjer i første omgang er at vi har dødball, mister ballen og sliter med å følge løpene hjem. Vi serverer Rolvsøy en glimrende sjanse de tar godt vare på og vi får trøkk rett før hvilen.

PAUSE 3-1

- - -

ANDRE OMGANG:

Den andre omgangen må neste bare oppsummeres med mål dersom vi skal ha med de som leser dette helt tilslutt i artikkelen, og grunnen til det har dere sikkert kunne regne dere frem til. De siste førtifem minuttene vinnes intet mindre enn 7-0 og det er også den primære grunnen til at Rolvsøys etterhvert skadde keeper heller ønsker å spille midtbane fremfor å stå bak der det hagler avslutninger.

⚽️    47 min: Mirza trer ballen igjennom til Lars Erik som da er alene igjennom alene med keeper og gjør ingen feil; 4-1

⚽️    52 min: Ludde får innlegg fra vår venstre side og scorer sitt tredje for dagen på en "tap in" avslutning; 5-1

⚽️    59 min: Peder holder igjen ballen på vei fremover og spiller frem en David Simen som kommer på et langt løp fra dypet. Han chipper elegant ballen over keeper; 6-1

⚽️     ⚽️              øldsreoøwfwefweefwefwef⚽️     ⚽️    65, 68 og 73 min: Lars Erik "Ludde" Ludvigsen-show, han scorer på bestilling denne andre omgangen, løper i bakrom, stuper inn ett med hode og dagens peneste som scores på hel volley etter et følsomt innlegg fra David Simen ute på vår høyre side - VAKKERT! 7-1, 8-1 og 9-1.

Her går kampen inn i ett modus der hjemmelaget sliter med å holde 100% fokus og motstander har mentalt reist hjem, derfor er de siste femten en oppvisning i "Hawaii-fotball" som det kalles, dog er det en som er sulten på en goal før vi setter sluttstrek;

⚽️    88 min: Sebastian får ballen ut i sekstenmeteren på sin venstre side, dundrer inn dagens siste scoring og sørger for at vi får tosiffret i målprotokollen; 10-1!!!

SLUTT 10-1

- - -

OPPSUMMERT:

Vi scorer mye mål, vi løper mye, vi koser oss med fotball - resultatet er serieledelse etter 21 av 22 serierunder. Neste uke skal vi til Skjeberg for å sloss om de tre siste poengene denne sesongen og tar vi den blir vi seriemester 2018 i 6. divisjon avd.1. Dog vet vi at alle kamper er tøffe og det viktigste vi tar med oss inn i den kampen er kombinasjonen av ydmykhet og selvtillit - spiller vi på vårt beste er vi bedre enn Skjeberg, MEN spiller vi ned på vårt verste er vi dårlige.

Tetter vi igjen bak bør vi ha en god sjans, på de siste seks kampene har vi ikke scoret færre enn fire mål samt seks i snitt.