Vi forsøker med et annet ingressbilde i dag, med en Kristian Aadalen som var en av mange som løp mye i første omgang men ikke fikk til noe som helst. Vi sleit med det aller meste- hvertfall fremover- og forsøkte å gjøre ting vanskelig og på egenhånd. Dårlige innlegg, svake pasninger og en passivitet som ikke likna grisen. Ekholt var ikke mye bedre men lurte seg unna en "offsidefelle"(ja- av alle ting...) hvorpå en langstrakt spiss antagelig fikk sitt livs treff på kula og satte den i lengste hjørne fra omtrent død vinkel. 0-1 til pause!

Bortsett fra en og annen salve mot dommerene bruker coach Santon å være rimelig lugn og konstruktiv i sine uttalelser. Pausa i dag var et lite unntak da han ikke hadde stort annet å si enn "Det her er flaut, elendig og håpløst dårlig! Nå går dere ut på banen her og setter på plass det pøbblaget her...". Bra at vi lå under egentlig så dritten slapp ånkli ut.

Ti minutter etter pause rulla vi opp et angrep på venstresida, la inn og fikk avslutta- Lars Berg Jacobsen var våken på returen og sendte inn 1-1. Den første halvdelen av den andre omgangen var vår klart beste og vi har en god del nestensjanser og greie angrep uten å få avslutta det hele. Midtveis i omgangen får vi til slutt avslutta- fire ganger! Tre gode skuddforsøk blir blokkert og reddet av gjestene fra Moss før Vegard Unnerud igjen redder dagen med en kontant volley fra 16 meter. Kampen var snudd til 2-1 fordel oss og  Ekholt beynte å se slitne ut. De står høyt på slutta og gir oss flere gode overgangsmuligheter men da er nivået tilbake der det var i første omgang og vi roter det til. Bortelaget er aldri i nærheten av å true Marius i målet etter pause og seiersrekka på hjemmebane varer ved!

Til uka skal Eidsberg til pers på bortebane i siste kamp før ferien. Vi har nok noen slitne gutter i troppen nå etter mye eksamner, tentamner og fotballkamper i det siste men ett siste krafttak skal vi få til mot et av avdelingens svakest plasserte lag. Kun seier er godt nok for at vi skal fortjene ferien som nå kommer susende og vi tar gjerne imot hjelp fra tribunen i vårsesongens siste kamp også!